268 Lotus blogs updated hourly. Who will post next? Home | Blogs | Search | About 
 
Latest 7 Posts
Did you miss the webinar?
Wed, Apr 22nd 2015 8
IBM Verse er kommet – lyt med på en introduktion
Thu, Apr 9th 2015 10
Forandring fryder – eller gør det?
Mon, Mar 9th 2015 8
Det er ikke en drøm….
Thu, Feb 26th 2015 13
Hvad med Watson?
Tue, Jan 27th 2015 15
>100 + 25 = IBM og Notes
Fri, Jan 9th 2015 13
#NewWayToWork – IBM Verse
Mon, Dec 1st 2014 11
Top 10
Hvad med Watson?
Tue, Jan 27th 2015 15
>100 + 25 = IBM og Notes
Fri, Jan 9th 2015 13
Det er ikke en drøm….
Thu, Feb 26th 2015 13
The Future of Work
Tue, Nov 11th 2014 11
#NewWayToWork – IBM Verse
Mon, Dec 1st 2014 11
Når mail bliver social – og du bliver smartere!
Wed, Mar 19th 2014 10
Super Usable Social & Mobile Meetings – the new paradigm on how to meet and work together – internally & externally.
Wed, May 7th 2014 10
IBM Verse er kommet – lyt med på en introduktion
Thu, Apr 9th 2015 10
Doing Business with IBM Connections Masterclass
Thu, Mar 20th 2014 9
Mobil og samarbejde, kan man det?
Sat, Sep 13th 2014 9


Become Social
Blog Title Social Business
Blog URL http://becomesocial.dk
RSS Feed http://becomesocial.dk/feed
Validate Feed feedvalidator.org or validator.w3.org
Feed Last Checked Apr 22, 2015 8:45:26 AM EST. Realtime Update:
Location Copenhagen, Denmark


Recent Blog Posts
8
Did you miss the webinar?
Wed, Apr 22nd 2015 8:11a   IBM Collaboration Soluti
Last week we conducted a seriec of webinars – three times the same content about IBM Verse -The New Way To Work. In case you missed it – or need a recap, you can find the recording here: https://youtu.be/pnyw5NwI8Do      The post Did you miss the webinar? appeared first on Become Social.
10
IBM Verse er kommet – lyt med på en introduktion
Thu, Apr 9th 2015 9:02a   IBM Collaboration Soluti
Imagine email that works for you instead of email that makes you work! How are you coping with the emails that flood your inbox every day? Which tasks do you end up leaving undone because you are overwhelmed by messages and meetings? IBM® Verse is a completely reimagined view of what mail should be. Designed [...]The post IBM Verse er kommet – lyt med på en introduktion appeared first on Become Social.
8
Forandring fryder – eller gør det?
Mon, Mar 9th 2015 8:57a   Mona Håkansson
Hvad skal der egentlig til for at hjælpe os med at tage forandringer til os, og få noget godt ud ad dem? Nogen har sagt, at vi mennesker faktisk ændrer os hele tiden – og derfor burde det jo heller ikke være så svært, vel? Vi bliver født, lærer at gå, kommer i skole, lærer [...]The post Forandring fryder – eller gør det? appeared first on Become Social.
13
Det er ikke en drøm….
Thu, Feb 26th 2015 3:24a   IBM Collaboration Soluti
Tænk hvis man havde en personlig assistent der hed IBM Verse * En som ville have lagt en oversigt over mine møder klar på mit skrivebord, når jeg mødte om morgenen. * En som ville have fundet relevant korrespondance frem omkring de emner, som vi skulle diskutere på møderne * En som ville huske mig [...]The post Det er ikke en drøm…. appeared first on Become Social.
15
Hvad med Watson?
Tue, Jan 27th 2015 3:15p   IBM Collaboration Soluti
Skak, Jeopardy hvad bliver det næste for Watson? Computere er gode til at behandle strukturerede data, og i stadig større mængder. Men i dag er op imod 80% af de data der skabes ustrukturerede. Eksempler på ustrukturerede data er email, status opdateringer på sociale netværk etc. Der er naturligvis en stor mængde nyttig viden heri, [...]The post Hvad med Watson? appeared first on Become Social.
13
>100 + 25 = IBM og Notes
Fri, Jan 9th 2015 11:10a   IBM Collaboration Soluti
Tillykke Vi har fejret Notes og Domino’s 25 års fødselsdag – lige i slutningen af 2014.  Et produkt som mere end noget andet har defineret hvad samarbejde i software er for noget. Tillykke! IBM har kontinuerligt tilført ny funktionalitet og forbedret Notes og Domino, men på mange måder har Notes også været en konstant i [...]The post >100 + 25 = IBM og Notes appeared first on Become Social.
11
#NewWayToWork – IBM Verse
Mon, Dec 1st 2014 5:11a   Mona Håkansson
Så kom annonceringen endelig! IBM Mail Next fik sit rigtige navn: IBM Verse, og vi fik løftet sløret for hvordan fremtiden ser ud; og nej – det er ikke bare en ny mail klient – det er en anden måde at arbejde på! Jeg vil derfor gerne fortælle, hvad det efter min mening betyder for [...]The post #NewWayToWork – IBM Verse appeared first on Become Social.
11
The Future of Work
Tue, Nov 11th 2014 9:23a   Bo Falkenberg
Elektronisk post har efterhånden været en del af vores daglige arbejdsdag i mange, mange år – og der er ikke noget, der tyder på at det går væk. Men når verden forandrer sig med den hastige udbredelse af mobile enheder, løsninger i skyen og udvidede krav til samarbejde, er det nu på tide med en [...]The post The Future of Work appeared first on Become Social.
8
IBM åbner døren til en workshop med Social Business som tema
Fri, Nov 7th 2014 5:11a   Christopher Dalsgaard
Kom og få inspiration om effekten af forbedret samarbejde med afsæt i de nye muligheder, som teknologien giver. IBM er nået langt på sin rejse – og har naturligvis også lært noget på vejen, som vi gerne deler med dig. Brug to timer sammen med os og hør mere om: Hvordan ser det ud i [...]The post IBM åbner døren til en workshop med Social Business som tema appeared first on Become Social.
7
Get your IBM Smarter Realtime solution delivered as a dedicated cloud offering – by Thinkrite
Thu, Oct 16th 2014 8:12a   Bo Holtemann
Thursday 6 November: 1500 GMT (1600 CET) Unifying realtime communication tools to improve employee productivity, save time and travel cost and to nurture a tight collaboration with customers and partners has be on the wishlist for enterprises for the later many years – with a clear return on investment (ROI) in sight. But actually implementing [...]The post Get your IBM Smarter Realtime solution delivered as a dedicated cloud offering – by Thinkrite appeared first on Become Social.
5
IBM Sametime mobile applikationer – nye versioner er kommet
Thu, Oct 16th 2014 6:12a   Bo Holtemann
IBMs design og udviklings strategi har fokus på CAMS-S (Cloud-Analytics-Mobile-Social & Security) og har derfor naturligt klare statements omkring leverance via ”Cloud first” og tilgang via ”Mobile allways”. IBM Sametime er ingen undtagelse, og specielt IBMs fokus på super enkle og smartere mobile møder kræver løbende udvikling af applikationer. Seneste release of IBM Sametime Møder [...] The post IBM Sametime mobile applikationer – nye versioner er kommet appeared first on B
5
Social Connections VII
Thu, Oct 9th 2014 6:12a   Mona Håkansson
Social Connections er en brugergruppe – initieret og drevet af en engageret team af kunder og partner, som har det til fælles at de arbejder med IBM Connections. De arrangerer disse events, driver bloggen og andre sociale medier, med det formål at dele erfaringer såvel omkring teknik som best practises i brugen af værktøjet, og hvordan man får det i brug i organisationerne. Agendaen favner bredt, så sørg for også at invitere dine kollegaer med – det er virkelig noget for a
6
Skal du med til BusinessConnect og høre om hvad andre får ud af Social?
Thu, Oct 2nd 2014 9:15a   Christopher Dalsgaard
IBM har inviteret til et event der hedder ”IBM BusinessConnect 2014” i Bella Center den 8. oktober. Måske har du hørt om det? Har du tilmeldt dig, eller overvejer du at gøre det? Ellers er der her et par gode grunde til at sætte dagen af.BusinessConnect, eller IBM software dag som nogle stadig ynder at kalde det, er et årligt tilbagevendende event, hvor IBM præsenterer alt hvad vi har at byde på indenfor software. Der kommer op imod 1.500 gæster hvilket gør det til ét af Danmarks s
5
Web Experience Factory
Thu, Sep 25th 2014 6:13a   Christopher Dalsgaard
Tag de PC-baserede applikationer til den mobile verden – nemt og enkeltEndnu et udviklingsværktøj! Men den her gang får du en helt anden måde at gøre din virksomheds applikationer tilgængelige på Smartphones og Tablets. Og du skal kun kode een gang og uden at pille i Domino delen. Løsningen hedder IBM Web Experience Factory som er baseret på byggeklodser, der sættes sammen til en færdig løsning. I dette webinar giver vi en oversigt hvad man kan, hvilke fordele det giver, samt e
9
ConnectED 2015
Wed, Sep 24th 2014 9:12a   Christopher Dalsgaard
Startskuddet er lydt til den årlige store IBM samarbejdskonference i Orlando Florida, som i 2015 udgaven har fået navnet ConnectED 2015. Vi har lyttet til tilbagemeldingerne fra tidligere konferencer, så konferencen henvender sig denne gang primært til det tekniske publikum. Der vil således være ekstra fokus på indlæg rettet mod tekniske ledere, administratorer, udviklere og arkitekter.Konferencen henvender sig til dem, der er er interesseret i at blive orienteret om de seneste tiltag fr
9
Mobil og samarbejde, kan man det?
Sat, Sep 13th 2014 7:11a   Christopher Dalsgaard
Med udbredelsen af smartphones og tablets har mange udstyret til at arbejde på farten. Naturligvis kan vi også bruge andet end mail, faktisk kan vi arbejde lidt smartere. Så, når du nu blandt andet vil håndtere fil-deling, følge hvad dine kollegaer har gang i, projekter og indgå i samarbejdsgrupper – så har vi også en løsning til dig! Jeg tager udgangspunkt i min hverdag med IBM Connections, så du kan se hvordan du også kan komme til at arbejde smartere.Derfor brug 30 min samme
Created and Maintained by Yancy Lent - About - Planet Lotus Blog - Advertising - Mobile Edition