202 Lotus blogs updated hourly. Who will post next? Home | Blogs | Search | About 
 
Latest 7 Posts
Seminar: Byg bro til skyen med IBM
Wed, Oct 26th 2016 7
IBM samarbejdsværktøjer – nu og i fremtiden. Hvad kommer det til at betyde for dig?
Tue, Apr 19th 2016 5
Did you miss the webinar?
Wed, Apr 22nd 2015 5
IBM Verse er kommet – lyt med på en introduktion
Thu, Apr 9th 2015 6
Forandring fryder – eller gør det?
Mon, Mar 9th 2015 5
Det er ikke en drøm….
Thu, Feb 26th 2015 6
Hvad med Watson?
Tue, Jan 27th 2015 6
Top 10
Skyer har det med at bevæge sig – det gælder naturligvis også IBM SmartCloud for Social Business
Thu, Apr 10th 2014 7
Seminar: Byg bro til skyen med IBM
Wed, Oct 26th 2016 7
Mobil og samarbejde, kan man det?
Sat, Sep 13th 2014 6
Skal du med til BusinessConnect og høre om hvad andre får ud af Social?
Thu, Oct 2nd 2014 6
Hvad med Watson?
Tue, Jan 27th 2015 6
Det er ikke en drøm….
Thu, Feb 26th 2015 6
IBM Verse er kommet – lyt med på en introduktion
Thu, Apr 9th 2015 6
Verdensklasse inspiration til dig
Mon, Mar 3rd 2014 5
Doing Business with IBM Connections Masterclass
Thu, Mar 20th 2014 5
Forandring fryder – eller gør det?
Mon, Mar 9th 2015 5


Sådan bruger jeg IBM Connections
Twitter Google+ Facebook LinkedIn Addthis Email Gmail Flipboard Reddit Tumblr WhatsApp StumbleUpon Yammer Evernote Delicious
admin    

Her er jeg

Mit navn er Mads F. Engels og jeg er studerende ved DTU på uddannelsen Digital Media Engineering. Jeg startede sommeren 2013 hos IBM i Collaboration Solutions (ICS). Jeg interesserer mig for sociale medier, videndeling, mobil applikationer samt hvordan disse kan kombineres. Jeg er ansat som Technical Sales Student og sammen med Christopher Dalsgaard står jeg for kommunikation eksternt samt at skabe awareness og hjælpe medarbejdere internt i IBM med vores samarbejdsværktøjer.

Til dagligt på mit studie benytter vi alverdens værktøjer til vidensdeling og samarbejde – om det er Google Drive, Dropbox, facebook eller iWorks. Alle disse værktøjer har jeg nydt godt af, men de har alle haft begrænsninger og jeg har tit været nødt til at kombinere værktøjerne for fuld ’tilfredsstillelse’. Bare for at komme med et eksempel har jeg pt. 4 facebook grupper – en til hvert fag – hvor vi diskuterer opgaver og deler andre praktiske oplysninger. Hvert fag har også en fælles mappe på Google Drive som vi bruger til fildeling og samarbejde. Det vil sige at jeg bliver altså nødt til at kigge to forskellige steder for at få den information jeg har behov for, og det er kun ét af værktøjerne der rent faktisk tilbyder notifikationer på min iPhone når der sker ændringer.

Da jeg startede i IBM blev jeg som det første introduceret til et af de fedeste værktøjer jeg nogensinde har arbejdet med. Værktøjet hedder IBM Connections, og er et kombineret socialt netværk og intranet. Samtlige IBM medarbejder fra hele verden er oprettet herinde og kan fremsøges ved brug af de ’tags’ de selv eller andre sætter på deres profil.

Social samarbejde internt

I vores afdeling har vi oprettet et Community, som er et fællesskab hvor vi kan samle alt vores information ét sted. Et fællesskab giver mulighed for at benytte alle Connections apps samlet. Jeg benytter wikis i vores Community til at skabe overblik over arbejdsopgaver samt hvornår de andre studerende er på arbejde. Activities bruges når vi har opgaver med en bestemt ’check-list’, da vi kan lave templates som kan genbruges. Hvis vores ledere har nogle filer som skal deles med hele afdelingen bliver de lagt herind, og alle får en notifikation herom.Der er mange måder at håndtere sine opgaver, men hvornår er det egentlig smartest at bruge hvad? I min afdeling gør vi følgende:

http://becomesocial.dk/artikler/2014/04/sadan-bruger-jeg-ibm-connections/
Apr 03, 2014
2 hitsRecent Blog Posts
Created and Maintained by Yancy Lent - About - Planet Lotus Blog - Advertising - Mobile Edition