203 Lotus blogs updated hourly. Who will post next? Home | Blogs | Search | About 
 
Latest 7 Posts
Seminar: Byg bro til skyen med IBM
Wed, Oct 26th 2016 8
IBM samarbejdsværktøjer – nu og i fremtiden. Hvad kommer det til at betyde for dig?
Tue, Apr 19th 2016 3
Did you miss the webinar?
Wed, Apr 22nd 2015 4
IBM Verse er kommet – lyt med på en introduktion
Thu, Apr 9th 2015 5
Forandring fryder – eller gør det?
Mon, Mar 9th 2015 5
Det er ikke en drøm….
Thu, Feb 26th 2015 4
Hvad med Watson?
Tue, Jan 27th 2015 4
Top 10
Seminar: Byg bro til skyen med IBM
Wed, Oct 26th 2016 8
Skal du med til BusinessConnect og høre om hvad andre får ud af Social?
Thu, Oct 2nd 2014 7
Sådan bruger jeg IBM Connections
Thu, Apr 3rd 2014 6
Verdensklasse inspiration til dig
Mon, Mar 3rd 2014 5
Have you registered for the next Nordic WebSphere Portal User Group meeting?
Tue, May 13th 2014 5
Web Experience Factory
Thu, Sep 25th 2014 5
Forandring fryder – eller gør det?
Mon, Mar 9th 2015 5
IBM Verse er kommet – lyt med på en introduktion
Thu, Apr 9th 2015 5
Super Usable Social & Mobile Meetings – the new paradigm on how to meet and work together – internally & externally.
Wed, May 7th 2014 4
IBM åbner døren til en workshop med Social Business som tema
Fri, Nov 7th 2014 4


Skal du med til BusinessConnect og høre om hvad andre får ud af Social?
Twitter Google+ Facebook LinkedIn Addthis Email Gmail Flipboard Reddit Tumblr WhatsApp StumbleUpon Yammer Evernote Delicious
Christopher Dalsgaard    

IBM har inviteret til et event der hedder ”IBM BusinessConnect 2014” i Bella Center den 8. oktober. Måske har du hørt om det? Har du tilmeldt dig, eller overvejer du at gøre det? Ellers er der her et par gode grunde til at sætte dagen af.

BusinessConnect, eller IBM software dag som nogle stadig ynder at kalde det, er et årligt tilbagevendende event, hvor IBM præsenterer alt hvad vi har at byde på indenfor software. Der kommer op imod 1.500 gæster hvilket gør det til ét af Danmarks største IT begivenheder. Vi kalder det et IBM event, og det er da også fortrinsvis IBM software der tales om, men faktisk gør IBM en dyd ud af at få andre til at tale om deres erfaringer med IBM’s software. Det er jo langt mere interessant, at se hvad softwaren kan gøre for andre i samme situation, end at høre om hvad IBM tror det kan bruges til.

Social er den ”magiske sovs” der smører dine processer

Vi hører hele tiden at social kan være denne her ”magic sauce”, der kan få tingene til at ske og transformere hvordan en virksomhed fungerer. Ofte kan det imidlertid være svært at se hvordan det hænger sammen og hvordan det skulle kunne gøre en forskel i forhold til ens egen situation. Her er det rart at høre hvilke erfaringer andre har gjort med at tage social i brug. Det giver BusinessConnect rig mulighed for.

En Svensk virksomhed, der hedder Goodtech, vil f.eks. fortælle om hvordan de har brugt IBM Connections til at forenkle og effektivisere deres egenkontrol under levering af store byggeprojekter. Lige nu er man ved at lave et stort nyt indkøbscenter i Stockholm – Stockholm Mall, som bliver Nordeuropas største. Her har Goodtech en del af entreprisen og de har op imod 2.000 håndværkere, der arbejder på opgaven. Et ret stort byggeprojekt må man sige. Som led i opgaven er Goodtech forpligtet til selv at kontrollere, at en opgave er løst tilfredsstillende. Først når egenkontrollen er udført frigiver hovedentreprenøren betaling for del-entreprisen. Der er altså penge i at effektivisere egenkontrollen mest muligt. Tidligere var denne egenkontrol en process der involverede hundreder af ringbind og manuelle rettelser på papir, som skulle leveres frem og tilbage mellem kontoret og byggepladsen. Idag har Goodtech sat strøm til processerne og egenkontrol udføres nu ved hjælp af en tablet med IBM Connections og en PDF viewer. Herved har de kunnet spare tid ved at effektivisere processen og samtidig forbedret kvaliteten af deres egenkontrol, hvilket igen har medført at Goodtech hurtigere modtager betaling for deres leverance.

Goodtech

En anden kunde som også arbejder med IBM Connections og mobile enheder til egenkontrol er Max – en succesrig svensk burgerkæde, som for nylig har åbnet restauranter i København. Her er det alt fra temperaturen i kølerummet til rengøringen som skal kontrolleres – ofte flere gange dagligt. Det er IBM business partneren Affecto der har solgt løsningen til både Goodtech og Max, og dem vil du naturligvis også kunne møde i Bella Center, ligesom Affecto vil kunne fortælle dig mere om hvordan IBM Connections kan anvendes til at sætte strøm til og smøre jeres processer!

IBM’s partnere viser værdiskabende løsninger baseret på IBM Connections

Som vi så i tilfældet med Goodtech og Max, så skal social bringes ind i centrale processer for at tilføre værdi. Hvis man ikke finder anledning til at bruge sociale funktioner under udførelse af de daglige rutiner eller til at ”smøre” centrale processer, og social kun anvendes i parentes; som noget man lige springer over anvender i nogle minutter hver dag, så bliver potentialet i at transformere jeres virksomhed til en social business aldrig helt udnyttet.

For organisationer med en stor salgsstyrke er det centrale værktøj ofte en salgsstøtte- eller CRM løsning, så naturligvis er det også muligt at integrere IBM’s markedsledende sociale løsning med jeres CRM løsning. Ét rigtig godt eksempel på en CRM løsning der tilbyder dyb integration med IBM Connections er SugarCRM. SugarCRM bruges bl.a. af sælgerne i IBM, og vi har selvfølgelig stor glæde af integrationen med vores eget sociale intranet.

Sander Software arbejder sammen Norske DRI om at levere Social CRM løsninger baseret på IBM Connections og SugarCRM. Hvis du gerne vil se et eksempel på hvor social kan give mening i jeres salgsproces, så kik forbi Sander Software’s stand og få en demo af mulighederne.

Hvis det i stedet er projekthåndtering som er centralt for jer, så har Sander Software også et svar på hvordan I kan styrke jeres projekter med social. Her hedder løsningen igen IBM Connections, denne gang parret med Trilog’s projekthåndteringsværktøj ProjectExec.

Du kan få en demo af IBM Connections og integrationen med SugarCRM og Trilog ProjectExec på Sander Software’s stand i udstillingsområdet. Samtidig kan du høre lidt om Sander’s nye initiativ Connect2Cloud og mulighederne for at levere det hele som en service i skyen.

Listen af spændende partnere du kan møde på BusinessConnect stopper ikke her. Du kan også møde Intravision, Opus Neo og Inopi som alle præsenterer innovative og værdiskabende måder at bruge og integrere IBM’s samarbejdsløsninger i jeres miljø. Kom og få en snak med dem på deres stande i udstillingsområdet. Få en demonstration af mulighederne og se hvad andre virksomheder som jeres har opnået med IBM software i samspil med en partner.

Microsoft SharePoint i en ny rolle

For nylig udgav analysevirksomheden Gartner en rapport, som stiller spørgsmålstegn ved den rolle Microsoft SharePoint vil spille i fremtidens IT landskab. Rapporten indeholder flere interessante anbefalinger, bl.a.:

  • SharePoint bør ikke anvendes som applikationsintegrations platform, men fokuseres omkring den samarbejdsfunktionalitet der leveres out-of-the-box
  • Organisationer med kundevendte løsninger der kræver special tilretninger eller dyb integration med forretningssystemer bør benytte et andet værktøj
  • Netto nye web initiativer bør ikke benytte SharePoint

Måske står du som andre efter at have læst dette tilbage med en følelse af, at måske er SharePoint ikke længere det helt rigtige at satse på til alle jeres web initiativer? Så var det måske en idé, at høre lidt om IBM alternativet og om hvordan du kan flytte indhold der ikke længere naturligt hører hjemme her ud af SharePoint og over i noget andet?

T-Systems er en IBM Business Partner som tilbyder en løsning, der lader dig migrere indhold fra Microsoft SharePoint til en IBM løsning baseret på IBM’s digital experience platform og/eller IBM Connections. Løsningen, som bl.a. har været anvendt af Pepsi til at migrere 25.000 SharePoint sites til Connections, kan tunes ned til den mindste stump data, og endda fungere imod et miljø der stadig opdateres, da migreringen kan foregå løbende.

Som de siger hos T-Systems; ”Der er ingen SharePoint løsninger vi ikke kan migrere”. Men måske kan du udfordre dem på det? Du kan se en demo af, eksempler på kunder der har prøvet det, og få en snak om hvad de kan flytte fra og til på deres stand.

Når du nu alligevel er ude i Bella Center for at høre om den gode historie fra Goodtech, eller en af de mange andre kundehistorier, så gå lidt rundt i udstillingsområdet og se hvad vores mange partnere har at tilbyde.

Der er 117 grunde til at tilbringe en dag i Bella Center

Og så er der de mange andre gode grunde til at tage med til BusinessConnect, såsom et spændende indlæg fra Red Bulls formel 1 team, et musikalsk indslag fra Quadron, og indlæg fra alle de andre IBM software områder. Men det håber jeg du selv kommer med og finder ud af hvad er. Der er helt sikkert indlæg der er relevante for jer.

Hvis du ikke allerede er tilmeldt til BusinessConnect, så kan du nå det endnu her. Deltagelse er gratis.

Bella Center

Jeg skal en tur forbi Bella Center den 8. oktober for at høre flere gode historier. Ses vi derude?

//Niels Jørgen Hansen

The post Skal du med til BusinessConnect og høre om hvad andre får ud af Social? appeared first on Become Social.---------------------
http://becomesocial.dk/artikler/2014/10/businessconnect/
Oct 02, 2014
8 hitsRecent Blog Posts
Created and Maintained by Yancy Lent - About - Planet Lotus Blog - Advertising - Mobile Edition