203 Lotus blogs updated hourly. Who will post next? Home | Blogs | Search | About 
 
Latest 7 Posts
Error running a Java migration from 5.0 to 5.5 on Linux
Tue, Mar 14th 2017 4
Employers, please respond to all job applications. You are damaging your company!!
Tue, Dec 27th 2016 6
DB2 10.5 Install on Red Hat
Fri, Jul 29th 2016 5
Social Connections Conference Toronto: Early bird expiring soon
Tue, Mar 29th 2016 5
Speaking at Engage conference in Eindhoven
Wed, Mar 2nd 2016 6
Impossible to launch open in Mobile link on iOS 9.2.1 with Cnx 4.5 backend
Thu, Feb 18th 2016 7
SocialBiz User Group is dead, long live IBM Social Business User Community
Mon, Feb 15th 2016 3
Top 10
Function keys not working on AIX (smitty) when using Putty
Thu, May 8th 2014 11
How to change a password on AIX as an admin without following the password policy
Thu, Jun 5th 2014 11
How to update the IBM Connections Favicons
Tue, Sep 30th 2014 8
Enable verbose garbage collection on all servers in cluster using jacl
Tue, Aug 11th 2015 7
Social Connections Stuttgart agenda published
Fri, Oct 2nd 2015 7
IBM Champion 2016
Tue, Nov 24th 2015 7
Impossible to launch open in Mobile link on iOS 9.2.1 with Cnx 4.5 backend
Thu, Feb 18th 2016 7
IBM Connections 4.5 CR4 brings new functionalities
Tue, Apr 1st 2014 6
I will not be speaking @ ICONUK
Tue, Sep 9th 2014 6
Speaking at Engage conference in Eindhoven
Wed, Mar 2nd 2016 6


@Mentions not working on Connections 4.5 CR3
Twitter Google+ Facebook LinkedIn Addthis Email Gmail Flipboard Reddit Tumblr WhatsApp StumbleUpon Yammer Evernote Delicious
Wannes Rams    

We are experiencing issues with @mentions in Internet Explorer 9 at a customer. The customer uses dutch and french keyboards. If we change the keyboard layout to US everything works as expected.

In Firefox everything is working as expected even with a dutch or french keyboard.

This issue seems to be a revert bug from Connections 4.0 that was fixed in CR4

Pmr opened, waiting for a fix :-)

In the meanwhile we are using “alt + 64″ to get to the @ symbol. That works


Filed under: Uncategorized

---------------------
http://wannesrams.wordpress.com/2014/03/21/mentions-not-working-on-connections-4-5-cr3/
Mar 21, 2014
3 hits



Recent Blog Posts
4
Error running a Java migration from 5.0 to 5.5 on Linux
Tue, Mar 14th 2017 1:23p   Wannes Rams
Yesterday I was trying to perform the Java upgrade to the Homepage database from 5.0 to 5.5 on a linux server. The command failed and whatever I tried, it kept on failing. It seemed to interpret the jdbc url as a Java class and then threw an error it could not find it… obviously The command I ran was taken from the technote the official documentation is pointing to the command I tried to ran was: jvm/linux/jre/bin/java -Dfile.encoding=UTF-8 -Xmx1024m -classpath /apps/ibm/data/DBT_HOME/db2j
6
Employers, please respond to all job applications. You are damaging your company!!
Tue, Dec 27th 2016 9:33a   Wannes Rams
To all HR departments, recruiters and small business owners out there. please respond to all job applications you receive. People that apply for a new job are humans and deserve to be treated that way. A lot of them put a lot of energy in applying for a new job. They are out of a job and really need one to be able to pay the bills and raise their children, they are currently in a bad job and need the change, they have taken a day off for their interview, …. Please threat those people with




Created and Maintained by Yancy Lent - About - Planet Lotus Blog - Advertising - Mobile Edition